eMed COVID-19

Predstavljamo Vam mrežu znanja Korona virus SARS-CoV-2 trenutno dramatično mijenja naše živote i više. Nema čovjeka kojemu trenutna epidemiološka situacija nije oblikovala život u nekom segmentu. U vremenima krize, mi liječnici i svi zdravstveni radnici, kao stupovi zdravstva, borimo se za boljitak cijele zajednice na sve moguće načine, a u današnjem svijetu nam na tom […]

Predstavljamo Vam mrežu znanja

Korona virus SARS-CoV-2 trenutno dramatično mijenja naše živote i više. Nema čovjeka kojemu trenutna epidemiološka situacija nije oblikovala život u nekom segmentu.

U vremenima krize, mi liječnici i svi zdravstveni radnici, kao stupovi zdravstva, borimo se za boljitak cijele zajednice na sve moguće načine, a u današnjem svijetu nam na tom putu uvelike olakšava jednostavna i kontinuirana komunikacija i edukacija. Ono što je posebno važno jest da nam pravovremeno i brzo kolanje pravih informacija može pomoći da svedemo stanje konfuzije i izgubljenosti na najmanju moguću mjeru. 

Iznimno je važno da u ovom razdoblju dijelimo relevantne i točne informacije tako da one budu dostupne svima nama zdravstvenim radnicima, a isto tako da sudjelovanje u ovom projektu pretvorimo u mrežu dobro informiranih liječnika i svih zdravstvenih radnika – mrežu znanja – zajednicu ljudi koji svojim znanjem i ekspertizom doprinose da trenutnu epidemiološku situaciju prebrodimo sa što manjim negativnim posljedicama. Stoga Vas pozivam da se priključite novom centralnom mjestu za informiranje liječnika i svih zdravstvenih radnika vezano uz novonastalu situaciju – covid19.emed.hr

U nastojanju da ovaj volonterski projekt učinimo vrijednim i upućenim čitavom hrvatskom zdravstvenom sustavu, uspostavili smo suradnju s relevantnim institucijama i stručnim liječničkim društvima.

*Prenosimo sa https://covid19.emed.hr/

Dežurstvo

Tema
Ovoga tjedna na dežurstvu pričamo o estetskoj kirurgiji. Na vaša pitanja odgovarat će dr. Željko Rotim
dr.med.dent
email Pošaljite pitanje