Jeste li već čuli za CACI tretman?

CACI je najpoznatiji neinvazivni tretman na svijetu iza kojeg stoji više od 26 godina medicinskog istraživanja . Svojom posebnom patentiranom tehnikom “tsunami” elektro-magnetskih valova ima sposobnost vraćanja tonusa, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata. Neinvazivni tretman koji licu daje učinak potpunog “face liftinga” omiljen je i među slavnim osobama uključujući Kim Kardashian […]

CACI je najpoznatiji neinvazivni tretman na svijetu iza kojeg stoji više od 26 godina medicinskog istraživanja . Svojom posebnom patentiranom tehnikom “tsunami” elektro-magnetskih valova ima sposobnost vraćanja tonusa, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata. Neinvazivni tretman koji licu daje učinak potpunog “face liftinga” omiljen je i među slavnim osobama uključujući Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Holivudska stručnjakinja za njegu kože, Lena Bratschi izjavila je da je CACI tretman glavna tajna ljepote na crvenom tepihu, a mnogi njeni klijenti sada ga koriste umjesto filera i botoksa.

CACI, osim ublažavanja bora na čelu, omogućuje i podizanje obrva, ublažavanje podočnjaka te podizanje obraza i zatezanje vrata, dekoltea ili podbratka. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a nakon tretmana mišići nastavljaju s ’’vježbanjem’’, no bez vidljivih kontrakcija. Koža nakon tretmana izgleda izuzetno svježe, bez iritacije i crvenila. CACI je izuzetno nježan, pa je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

Što CACI znači?

CACI (Computer Aided Cosmetology Instrumen) je multifunkcionalni sustav digitalnih tretmana za kozmetičku njegu kože. CACI apart s mikro strujom za elektrolifting kroz kožu prenosi sitne električne signale djelujući na pojačavanje teksture, tona i oblika kože. Stručnjaci i javnost smatraju ga tehnološki najnaprednijim aparatom i postao je sinonim za nekirurški lifting lica i tijela.

Kako CACI tretman djeluje na kožu?

CACI tretman koristi Led svjetlosnu terapiju za prodiranje u pore kože.  Podiže konture lica tako što učvršćuje mišiće lica. Također stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te podiže energiju stanica (ATP) za čak 500 puta. Koža lica zbog toga dobiva mladenački sjaj, a bore se smanjuju. Tretman je bezbolan i ugodan, kontrakcije se ne osjećaju. Kombinacijama limfne drenaže, pilinga, čišćenja I toniranja koži daje izuzetan lifting efekt i usporava starenje kože. Tretman traje 80-90 minuta.

Više o samom zahvatu, kao i popustima na usluge estetskog centra možet pronaći na http://certitour.com/kongresi/adora-beauty-retreat/

Dežurstvo

Tema
Ovoga tjedna na dežurstvu pričamo o estetskoj kirurgiji. Na vaša pitanja odgovarat će dr. Željko Rotim
dr.med.dent
email Pošaljite pitanje